mediaDEPT

JOUW EIGEN EXTERNE, INHOUSE, FULLSERVICE VIDEOAFDELING

Als bureau is video misschien niet jouw core business. Maar je wilt het wel aanbieden aan jouw klanten als onderdeel van jouw dienstverlening. Dit kan de nodige uitdagingen leveren. mediaDEPT helpt!

Je kent het vast wel: doorgeefluikerij. Jouw klant en het videoproductiebedrijf communiceren niet rechtstreeks met elkaar, maar via jouw bureau. Een vraag wordt beantwoord met een wedervraag en zo gaat het heen en weer. Dit leidt tot verwarring, onduidelijkheid en onnodige uren voor jouw medewerkers.

Daarbij kunnen de medewerkers van een bureau soms moeilijk de consequenties van een klantvraag overzien en scheppen verkeerde verwachtingen. Dat betekent frustratie voor zowel het bureau, de klant en het productiebedrijf. Zo kom je niet tot het beste resultaat en een tevreden klant.

mediaDEPT lost dat op! Wij zijn jullie externe, inhouse, fullservice videoafdeling. Dankzij onze speciale faciliteiten zijn wij, in de ogen van jouw klanten, onderdeel van jouw bureau met de bijbehorende e-mail en het bijbehorende telefoonnummer. GEEN vast contract, WEL een geheimhoudingsverklaring, een concurrentiebeding en alle rechten van de gemaakte productie in jouw handen.

Wij denken vanaf het eerste moment mee over concepten, productiemogelijkheden en videovormen. Of wij vullen alleen aan wat je nodig hebt. Wij groeien mee met jouw behoefte en passen ons volledig aan. Je hebt dus altijd een volledige videoafdeling tot je beschikking, maar je betaalt alleen wat je gebruikt. En alles tegen vaste tarieven, dus je weet meteen waar je aan toe bent.

Wij maken commercials, online video, social video, animaties, VR, AR, videomapping, etc. en werken samen met een groot aantal experts op allerlei verschillende vakgebieden.

Voordelen:

  • Een videoafdeling, die zich aanpast aan jouw behoefte.
  • Lagere druk op de medewerkers van het bureau, wat weer kosten bespaart.
  • Je betaalt alleen wat je werkelijk gebruikt.
  • Alle rechten van de productie in eigen handen.
  • Geen frustratie.
  • Altijd het beste resultaat.
  • Tevreden klanten.

Wij zijn jouw vaste partner in video!

DIENSTEN

Concept & Brainstorm

Wij denken mee over het concept. We toetsen gelijk de ideeën op haalbaarheid vertalen ze naar concrete invulling.

Productie

Op basis van het concept stellen we het optimale team samen om dit videovarkentje te wassen en een hoogwaardige productie neer te zetten. We hebben een groot netwerk van toptalenten, zodat geen opdracht te groot (of te klein) is.

Distributie

Eventueel zorgen wij er ook voor dat de video wordt gezien door de juiste mensen op de juiste tijd. Denk aan social media, online advertising, televisie, etc.

KLANTEN