“Creativity is contagious. Pass it on!” – Albert Einstein

OVER ONS

Om maximaal resultaat te behalen met video is er meer nodig dan alleen de video(s) plaatsen op de website en Youtube: Een duidelijke doelstelling, pakkende inhoud en een haarscherpe distributie. De juiste boodschap voor het juiste publiek. Mind’s Eye Media maakt creatieve video content vanuit een marketing gedachte. Wij bedenken, maken en, indien gewenst, implementeren creatieve en meetbare videomarketing campagnes, die uw doelgroep informeren, inspireren en enthousiasmeren.

Met een team van de beste professionals en het gebruik van de nieuwste technologieën, gaan we voor het behalen van uw marketingdoelstellingen. Meetbaar, doeltreffend en effectief!

Strategie en concept

Alles staat en valt met een superidee, dat aansluit bij de doelgroep. Samen met de klant bepalen we de doelstellingen en werken we een passend videoconcept uit.

Productie

Op basis van het concept stellen we het optimale team samen om dit videovarkentje te wassen en een hoogwaardige productie neer te zetten. We hebben een groot netwerk van toptalenten, zodat geen opdracht te groot (of te klein) is.

Distributie

Eventueel zorgen wij er ook voor dat de video wordt gezien door de juiste mensen op de juiste tijd. Denk aan social media, online advertising, televisie, etc.

Klanten